Goed voor onze aarde

Palmolievrij
Wij kiezen er heel bewust voor om in onze Sense producten geen palmolie te gebruiken. Want ondanks dat dit ‘plantaardig’ is, is het voor ons niet duurzaam genoeg!

Onze kuipjes bevatten daarom een 100% plantaardige mix van kokos-, koolzaad-. lijnzaad- en zonnebloemolie. Sense Original en Light vloeibaar bestaan uit een 100% plantaardige mix van raap-, lijnzaad- en zonnebloemolie.

Onze verpakkingen
Een kuipje Sense is – na het verwijderen van de aluminium seal, die je bij het restafval weggooit – 100% recyclebaar. Dat geldt ook voor de fles Sense Original en Light vloeibaar. Echter bij de afvalverwerkers wordt bedrukt en onbedrukt plastic los van elkaar verwerkt. Door de bedrukte sleeve te verwijderen van de onbedrukte fles draag je dus bij aan een nog beter resultaat in het recycling-proces.

Beide verpakkingen kunnen dus bij het plastic afval.

Verder verduurzamen
Sense doet er alles aan om ons verpakkingsmateriaal zo veel mogelijk te verduurzamen. Er is simpelweg te veel plastic dat te veel schade toebrengt aan onze aarde. Zodra er een goed bruikbaar en groen alternatief voor plastic voorhanden is – dat ook de kwaliteit van Sense waarborgt – stappen we daar graag naar over. Want dat zijn we aan de aarde en aan toekomstige generaties verplicht.

Zo ver is het nu helaas nog niet, maar we doen er hard ons best voor. Zo duurzaam mogelijk verpakken. Ook dat maakt Sense.