100% PLANTAARDIG

Steeds meer mensen zien in dat we beter voor onszelf en voor onze aarde moeten zorgen en kiezen er daarom bewust voor om meer plantaardig te eten. Als je minder dierlijke producten eet, is dat goed voor mens, dier en milieu. Inderdaad, ook voor je eigen gezondheid is het gewoon goed om eens wat vaker groente, fruit, granen, peulvruchten of noten te eten.

Het Voedingscentrum adviseert om volgens de Schijf van Vijf te eten. Je eet dan gezonder en duurzamer. Halvarines en margarine en ook vloeibaar margarine zijn opgenomen in de Schijf van Vijf. En dat is niet voor niks. Smeer Sense op je boterham of gebruik het in de keuken en je bent al op de goede weg! Voor meer informatie over Schijf van Vijf, neem een kijkje op de website van het Voedingscentrum.

Alle Sense producten zijn 100% plantaardig en vol met ingrediënten van natuurlijke oorsprong! Onze producten bevatten geen enkel ingrediënt met dierlijke oorsprong.

Onze producten bevatten daarnaast een 100% plantaardige mix van verschillende oliën en natuurlijke aroma’s die Sense zijn lekkere en unieke smaak geven.

Dus gebruik je Sense,
Dan draag je een mooi steentje bij.
Aan een gezondere aarde én een gezondere jij.

Lang leve
Bewust leven
Dat maakt Sense.

Dat maakt Sense!

Met Sense begint een bewuster leven op je boterham of in de pan.